Speciaal voor ICT'ers in het onderwijs: 
Een digitaal en persoonlijk dashboard voor leerlingen, docenten en medewerkers? Dit zijn de voordelen van Campuz 365 voor jouw onderwijsinstelling!

Belangrijke informatie zoals cijfers, roosterwijzigingen en nieuwsberichten standaard verzameld op één plek. Dat is de wens van velen binnen een onderwijsinstelling. Bestanden, applicaties en berichten moeten via één klik benaderbaar zijn.  Op veilige wijze wil men toegang krijgen tot een persoonlijke omgeving, ongeacht plaats of tijd. Een logische behoefte, zeker nu hybride onderwijs steeds vaker de norm is. 

Maak kennis met digitaal dashboard Campuz 365: een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkplek voor iedereen binnen de onderwijsinstelling. 

Campuz 365 maakt onderdeel uit van de digitale leer- en werkomgeving (DLWO) van Breens Network. Een omgeving die volledig kan worden ingericht naar de wensen van de school en gebruikers vraagt om een 'cockpit' om data te ontsluiten. Deze cockpit zorgt ervoor dat de gebruiker altijd en op elk gewenst device beschikt over relevante informatie en bestanden. 

onno-sidler-png

 

"Campuz 365 maakt je digitale werkplek overzichtelijk en eenvoudig in gebruik."

- Onno Sidler, Microsoft 365- en onderwijsconsultant bij IT-Workz


Gratis demo: ontdek Campuz 365 voor jouw onderwijsinstelling 

Speciaal voor IT'ers hebben wij een demonstratie van dit dashboard ontwikkeld. Meld je aan voor deze demo via het formulier aan de linkerkant op de pagina. Je krijgt dan toegang tot een uitgebreide walkthrough onder leiding van onze onderwijsconsultants. De diverse onderdelen van het dashboard inclusief toepassing en praktijkvoorbeelden komen hierin aan bod. 

campuz-dashboard-met-icons

Wat kan ik verwachten? 

De demo bestaat uit uitleg en antwoord op veelvoorkomende vragen. Na afloop krijg je de mogelijkheid om contact op te nemen met één van onze consultants om een vervolgsessie in te plannen. Tijdens dit intakegesprek wordt specifiek gekeken naar de casus van jouw school. Dit is de eerste stap en voorbereiding op het inrichten van een dashboard voor jouw organisatie. 

Meer ondersteuning nodig?
Neem dan contact op. Onze onderwijsconsultants helpen je graag verder. Wij zijn bereikbaar via e-mail: info@it-workz.nl of telefonisch: 088- 489 67 00