Doordacht werken aan digitalisering? 
Doe de scan en ontvang een gratis adviesgesprek speciaal voor jouw onderwijsinstelling!

Waar begin je als het gaat om digitale transformatie van de onderwijsinstelling? Wat zijn de kansen en prioriteiten binnen de schoolomgeving en hoe ga je hier mee aan de slag? Om scholen op weg te helpen hebben de onderwijsconsultants van Breens Network de Onderwijs & Digitalisering Scan ontwikkeld. 

Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst krijg je als bestuur inzicht in de situatie van jouw school. Met behulp van stellingen en praktijkvoorbeelden wordt verdieping aangebracht en verschillen van inzicht tussen doelgroepen duidelijk. Want wat zijn de uitdagingen volgens de afdeling IT? En hoe zien de diverse bestuursleden dit? Na afloop kunnen de uitkomsten worden vergeleken en besproken tijdens een (geheel vrijblijvend) adviesgesprek. 

johan-van-wijk

 

"Er ontstaat een groeiende behoefte aan 'een leven lang leren', 21e eeuwse vaardigheden en persoonlijke vrijheid. Hoe speelt het onderwijs hier op in?"

- Johan van Wijk, Onderwijsconsultant Breens Network


5 thema's centraal 

Een digitaliseringtraject is omvangrijk en raakt iedereen binnen de organisatie. Aan de hand van 5 thema's biedt Breens Network scholen een structuur om dit project in goede banen te leiden. Zo zorgen we er samen voor dat een scan een volledig beeld geeft van de onderwijs- en digitaliseringsagenda van een onderwijsinstelling. De vijf thema's die in de vragenlijst aan bod komen zijn: 

1. Bestuur & Bedrijfsvoering
2. Onderwijs & Didactiek
3. Volgen & Begeleiden
4. Logistiek & Facilitair
5. ICT & Digitalisering

onderwijs - digitalisering - scan - thumb

Wat kan ik verwachten? 

Na het doorlopen van de vragenlijst maken onze onderwijsconsultants een inventarisatie van de gegeven antwoorden. Deze geven inzicht in de uitdagingen en focus op het gebied van digitalisering. Daarna wordt een (vrijblijvend) adviesgesprek gepland waarbij je kennismaakt met het DLWO-model van Breens Network en achterliggende strategieën voor digitale transformatie van de onderwijsinstelling. Een mooi moment om te sparren met ervaren consultants en samen te kijken naar de uitdagingen waar jij tegenaan loopt. 

Meer ondersteuning nodig?
Neem dan contact op. Onze onderwijsconsultants helpen je graag verder. Wij zijn bereikbaar via e-mail: info@it-workz.nl of telefonisch: 088- 489 67 00