Download gratis de whitepaper en richt afstandsonderwijs goed in voor jouw school

Met de recente sluiting van alle scholen in het basis- en voortgezet onderwijs wordt afstandsonderwijs de norm voor komende periode. Gelukkig is er de afgelopen tijd ervaring opgedaan in het werken met Office 365 en de inzet van Teams voor digitaal lesgeven. Er is veel bereikt en een basis neergezet waar docenten en leerlingen op verder kunnen bouwen. 

In de whitepaper Office 365 en Teams voor afstandsonderwijs geven onze consultants antwoord op de meest gestelde vragen over Teams en Office 365.  Want wat doe je als docent nu de leerlingen thuis de les moet volgen? Hoe zorg je voor een veilige digitale omgeving wanneer systemen vaker van buitenaf worden benaderd? En wat zijn de laatste functionaliteiten binnen Teams en hoe pas je deze toe binnen een digitale les? 

Download de whitepaper (speciaal ontwikkeld voor docenten en IT'ers) en zet de juiste stappen voor afstandsonderwijs binnen jouw school. 

preview-whitepaper-faq-afstandsonderwijs

Meer ondersteuning nodig?
Neem dan contact op. Onze onderwijsconsultants helpen je graag verder. Wij zijn bereikbaar via e-mail: info@it-workz.nl of telefonisch: 088- 489 67 00