banner-bg

Breens Network

Wie leert, neemt een voorsprong. Niet alleen tijdens de schooltijd, maar ook daarna: “life-long learning”. Breens Network helpt daarbij. Wij zijn als IT-organisatie gespecialiseerd in de technologische innovatie van leerprocessen en de organisatie daaromheen. Lees meer…

Voor de digitale transformatie van leren

Inspiratiesessie om tot nieuwe concepten te komen

Het onderwijs flexibiliseert en dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee. De student staat steeds meer centraal en het leerproces wordt meer en meer integraal onderdeel van ons leven. Dat zorgt ervoor dat we anders naar ons onderwijssysteem moeten gaan kijken. 

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De mens denkt in kaders en gebaande paden en vindt het over het algemeen lastig om hiervan los te komen. En dat is toch noodzakelijk om tot nieuwe concepten te komen.

Breens Network heeft een interactieve inspiratiesessie ontwikkeld om de hersenen te prikkelen, kaders weg te nemen en ruimte te creëren om vrij te associëren. Gedurende een programma van 6 uur (2 dagdelen) bespreken we belanghebbende ontwikkelingen in het onderwijs inclusief krachtige voorbeelden.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit: *

  • Visie op ontwikkelingen binnen het onderwijs en de impact op het digitale landschap
  • Inspiratie 1: Modulair en flexibel onderwijs ontwerpen
  • Inspiratie 2: Persoonlijke leerroutes zelf samenstellen en zelf plannen
  • Inspiratie 3: Formatief valideren/toetsen en persoonlijk begeleiden
  • Inspiratie 4: Leven Lang Ontwikkelen
  • Wrap up

Voor wie

De inspiratiesessie is bedoeld voor bestuurders en beleidsmakers binnen jouw onderwijsinstelling.  

* In overleg is het mogelijk om het programma aan te passen aan de behoefte van de onderwijsinstelling. 

Aanvragen

Heb je interesse in deze inspiratiesessie? Vul dan het formulier op deze pagina in. Dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken