SURFcumulus Application Delivery

SURFcumulus Application Delivery is een nieuwe dienst van SURF, die helpt met het flexibiliseren van onderwijs en tegelijkertijd de IT-afdeling ontzorgt. Met deze dienst - waarvan IT-Workz de operationele dienstverlening verzorgt - zijn de cloud- en on premise applicaties, die studenten en medewerkers van onderwijsinstellingen nodig hebben voor hun studie of werk, via een webportaal gebruiksvriendelijk toegankelijk gemaakt. Met ook duidelijke voordelen voor de IT-afdeling.

Demo-omgeving

Om een concreet beeld te krijgen van de SURFcumulus Application Delivery, kunnen onderwijsinstellingen gedurende een van tevoren afgesproken periode toegang krijgen tot een demo-omgeving. Deze omgeving kan op 3 manieren ingevuld worden.

Demo opties

Invulling Demo plus

  • Look & feel: eigen omgeving met eigen logo en/of kleurgebruik.
  • Applicaties: naast de generieke applicaties Acrobat Reader, Notepad++, Office 365 incl. OneDrive (geen Teams), SketchUp Pro, RapidMiner Studio en SPSS kunnen 3 applicaties naar keuze toegevoegd worden. Denk aan een Adobe-applicatie (InDesign of Photoshop), MATLAB of Abaqus.
  • Rollen: student, medewerker en/of beheerder.
  • Aantal users: 10
  • Periode: in onderlinge afstemming.

De demo is inclusief evaluatie van het gebruik van de demo-omgeving en het bepalen van de vervolgstappen.

Interesse en/of vragen?

Wil je met een eigen demo-omgeving ervaren wat SURFcumulus Applicatie Delivery voor jouw onderwijsinstelling kan betekenen? Maak via het formulier op deze pagina je interesse kenbaar. We nemen dan contact met je op om de verschillende mogelijkheden en de kosten te bespreken.

Heb je vragen over SURFcumulus Application Delivery? Neem dan gerust contact op met één van onze experts.

Robin Janssen (SURF)

T: 088 787 37 81

E: robin.janssen@surf.nl


Patricia Haullussy (IT-Workz)

T: 06 812 73 886

E: p.haullussy@it-workz.nl