banner-bg

Breens Network

Wie leert, neemt een voorsprong. Niet alleen tijdens de schooltijd, maar ook daarna: “life-long learning”. Breens Network helpt daarbij. Wij zijn als IT-organisatie gespecialiseerd in de technologische innovatie van leerprocessen en de organisatie daaromheen. Lees meer…

Voor de digitale transformatie van leren

In het kader van flexibilisering en digitalisering van onderwijs is een persoonlijke, digitale werkplek een essentieel instrument geworden. Een omgeving waar studenten via 1 toegang alles kunnen vinden wat ze nodig hebben om te studeren en te werken. En waar ze kunnen interacteren met de onderwijsinstelling. Dit alles om de student journey zo goed mogelijk te laten verlopen. 

In dit webinar staat de persoonlijke, digitale werkplek in het onderwijs centraal. Welke trends en ontwikkelingen zijn er? Hoe heeft SintLucas de handschoen opgepakt en wat is het resultaat? En hoe kan je Synigo Pulse inzetten bij het realiseren van die persoonlijke, digitale werkplek? 

Programma

1. De dlwo als onderdeel van de student journey

De ontwikkelingen op het gebied van de student centraal, flexibel onderwijs en Leven Lang Ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. De digitale leer- en werkomgeving (dlwo) als onderdeel van de student journey speelt daarin een belangrijke rol. Breens Network, expert op het gebied van digitale transformatie in het onderwijs, zet de ontwikkelingen op een rijtje en deelt haar ervaringen tot nu toe.

2. Case MijnLucas

SintLucas – vakschool voor creatief talent (vmbo, mbo) in Eindhoven met ruim 3.500 studenten en meer dan 500 medewerkers – heeft recent het flink verouderde medewerkers-, leerlingen- en studentenportaal vervangen door een nieuw platform, MijnLucas. Een persoonlijke, digitale werkplek (inclusief mobiele app), die dient als startpunt van de dag en toegang biedt tot alle relevante informatie voor studenten leerlingen en medewerkers. Marion Henckens, Anouk Neggers en Brigitte Koolen van SintLucas vertellen hoe ze tot het huidige resultaat zijn gekomen, inclusief lessons learned.

3. Demo Synigo Pulse

Voor MijnLucas maakt SintLucas gebruik van Synigo Pulse, een door steeds meer onderwijsinstellingen omarmd platform voor sociaal intranet & digitale werkplek. Xavier Geerdink van Synigo laat in een demo zien welke mogelijkheden het platform voor het onderwijs biedt.

Praktische informatie

Sprekers
    • Johan van Wijk - consultant bij Breens Network
    • Marion Henckens, Anouk Neggers, Brigitte Koolen - SintLucas
    • Xavier Geerdink - consultant Digital en CEO bij Synigo Pulse

Over

Breens Network is een Nederlands IT-bedrijf dat de ambitie heeft om een substantiële bijdrage te leveren aan de digitale transformatie van leren. Dit doen wij door onderwijsinstellingen te ondersteunen op het vlak van digitalisering en de innovatie daarvan, al meer dan 25 jaar. We bedienen inmiddels meer dan 2,5 miljoen leerlingen en studenten, docenten en medewerkers in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs.

Synigo Pulse is het gebruiksklare platform voor je sociale intranet en digitale werkplek. Het is een persoonlijke werkplek waar alles bij elkaar komt voor jouw werk- of schooldag: taken, events, activiteiten, agenda’s notificaties en nog veel meer. Inclusief cijfers en roosters.

Webinar terugkijken

Vul het formulier in om het webinar terug te kijken. 

Brochure downloaden

Vul het formulier in om de brochure over de  digitale leer- en werkomgeving als onderdeel van de student journey, te downloaden. Hierin staat de klantcase van SintLucas beschreven en vind je meer informatie over Synigo Pulse.