De Secure Score als startpunt voor een veilige Microsoft 365-omgeving

IT-security staat inmiddels bij veel scholen op de agenda. Dat het geen makkelijk onderwerp is, zien we helaas nog regelmatig in het nieuws langskomen. Een verkeerd aangeklikt vinkje kan al problemen opleveren. Hoe kan je dit soort zaken voorkomen? Welke maatregelen binnen de Microsoft 365-omgeving kan je nemen om als school weerbaar te zijn tegen cybercriminaliteit?

SLBdiensten en Microsoft Nederland gaan in dit webinar hiermee aan de slag in 3 stappen:

1. Veiligheid in het onderwijs (aan de hand van de Secure Score)

Welke stappen kan je als school zetten om je gebruikers, apparaten en data veilig te houden? Hoe gebruik je de Secure Score om te bepalen hoe het gesteld is met de security binnen jouw Microsoft 365-omgeving? En hoe bepaal je vervolgens wat de volgende security-stap zou moeten zijn?

2. Protect, Detect, Investigate & Respond volgens Microsoft

Scholen zijn vaker dan andere organisaties doelwit van cyberaanvallen. Daarom is het noodzakelijk om de IT-security op orde te hebben en goed te reageren op actuele dreiging. Wat is de visie van Microsoft op Protect, Detect, Investigate & Respond specifiek voor het onderwijs?

3. Licentie-informatie: hoe nu verder?

Microsoft Security-producten kun je op verschillende manieren aanschaffen. Door de verschillende producten en bundels is het niet altijd meteen duidelijk wat je precies nodig hebt en hoe je dat het beste kunt aanschaffen. Heb je losse producten nodig? Of kan je beter een bundel aanschaffen en zo ja, welke dan? Wij lichten toe welke mogelijkheden er zijn en waar je rekening mee moet houden.

Praktische informatie

Sprekers:

  • Martijn Frank - Technical Specialist bij SLBdiensten
  • Ronald Schouten - Solution Sales Professional Modern Workplace bij Microsoft
  • Ramon Zuidervaart - Contractmanager Microsoft bij SLBdiensten

Aanmelden: dit webinar heeft al plaatsgevonden. Je kunt het terugkijken door het formulier op deze pagina in te vullen. Je krijgt dan direct de opname te zien.