banner-bg

Breens Network

Wie leert, neemt een voorsprong. Niet alleen tijdens de schooltijd, maar ook daarna: “life-long learning”. Breens Network helpt daarbij. Wij zijn als IT-organisatie gespecialiseerd in de technologische innovatie van leerprocessen en de organisatie daaromheen. Lees meer…

Voor de digitale transformatie van leren

De grootste uitdaging van flexibel onderwijs en Leven Lang Ontwikkelen is het creëren van een optimale samenhang tussen een flexibel onderwijsconcept, de organisatie daarvan en de informatievoorzieningen en systemen die dit faciliteren. En met name die laatstgenoemde blijkt een lastige te zijn, want de impact op de ICT-omgeving van de onderwijsinstelling is groot.

Breens Network heeft een model met een bijbehorende aanpak ontwikkeld – mijndigicampus - voor de inrichting van de ICT-omgeving, die nodig is om flexibel en persoonlijk onderwijs aan te kunnen bieden. En dat model willen we aan de wereld tonen in dit webinar. Inclusief bewijslast uit de praktijk, waarbij we een aantal toepassingen laten zien die wij samen met onze partners 2at en Synigo Pulse hebben gerealiseerd.

Programma webinar

Tijdens dit webinar van circa 1 uur gaan we aan de slag met het model van mijndigicampus. Als volgt:

1.    Theorie: Uitleg van mijndigicampus als het model voor een wendbare ICT-omgeving.

2.    In de praktijk: De toepassing bij onderwijsinstellingen als Saxion, Open Universiteit en Landstede.

3.    Demonstratie: De werking van mijndigicampus aan de hand van 3 processen.

a.    Het samenstellen van een persoonlijk studieplan.
b.    De aanvraag van een hertentamen vanwege een treinstoring.
c.    De keuze van een minor.

Doelgroep

Dit webinar is met name interessant voor Informatiemanagers en IT-architecten werkzaam bij mbo-, ho-instellingen (bekostigd en particulier) en iedereen die betrokken is bij het vormgeven van de ambities op het gebied van flexibilisering en Leven Lang Ontwikkelen.

Praktische informatie

  • Organisators: Breens Network, 2at en Synigo Pulse

Sprekers

  • Johan van Wijk (Breens Network)
  • Dennis van Oeveren (Educator, onderdeel van Breens Network)

Over

Breens Network is een Nederlands IT-bedrijf dat de ambitie heeft om een substantiële bijdrage te leveren aan de digitale transformatie van leren. Dit doen wij door onderwijsinstellingen te ondersteunen op het vlak van digitalisering en de innovatie daarvan, al meer dan 25 jaar. We bedienen inmiddels meer dan 2,5 miljoen leerlingen en studenten, docenten en medewerkers in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs.

2at levert op maat gemaakte IT-oplossingen, in volledige afstemming met CRM-applicaties. Met onze IT-oplossingen – met name voor hogescholen en academische ziekenhuizen – streven we naar eenvoud, volledigheid en integratie. We focussen volledig op jouw succes. Vooraf bieden we consultancy aan en achteraf kun je rekenen op gepersonaliseerde ondersteuning.

Synigo Pulse is het gebruiksklare platform voor je sociale intranet en digitale werkplek. Het is een persoonlijke werkplek waar alles bij elkaar komt voor jouw werk- of schooldag: taken, events, activiteiten, agenda’s notificaties en nog veel meer. Inclusief cijfers en roosters.

Webinar terugkijken 

Vul het formulier in om het webinar terug te kijken.