Ga aan de slag met Surface voor jouw onderwijsinstelling

De voordelen van  de Surface-lijn van Microsoft voor digitaal onderwijs zijn groot. Surface apparaten maken het gemakkelijk voor studenten en docenten om:

• Direct handgeschreven digitale notities te maken, sommen uit te werken, opdrachten te markeren en ideeën te schetsen met Surface-pen en digitale inkt.
• Gebruik HD-camera's en hoogwaardige microfoons voor heldere communicatie in digitale lessen, studiegroepen of Teams meetings
• Kies dankzij de verschillende ontwerpen het juiste apparaat dat past bij iedere wens en behoefte.

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over het gebruik van Surface binnen jouw school.
Waar moet je op letten bij het kiezen van type devices voor docenten en leerlingen? Hoe zorg je voor een soepele uitrol van applicaties en bijbehorende licenties? En hoe houd je grip op grote aantallen devices en accounts binnen de schoolomgeving? 

Meld je aan voor de gratis inspiratiesessie: Surface voor jouw onderwijsinstelling

Daarom bieden we nu de mogelijkheid om in te schrijven voor een gratis inspiratiesessie! Onder leiding van een ervaren Surface-specialist van Microsoft maak je kennis met de specificaties en mogelijkheden van Surface-apparaten voor jouw school. Er is ruimte om vragen te stellen in stil te staan bij jouw 'case' tijdens deze online één op één sessie, georganiseerd door SLBdiensten en Microsoft Nederland. 

Aanmelden? Schrijf je dan nu in via het formulier op deze pagina en onze collega's nemen contact op om een afspraak in te plannen. 

SUR22_Go3_Contextual_0156_RGB_1200X900