* Dé intermediair tussen vo, mbo en de softwarebranche

Volg de demo op donderdag 16 december en maak in 10 minuten de back-up van jouw school in orde!

Van moderne ransomware aanvallen tot risicovolle applicaties: onderwijsinstellingen krijgen het nodige voor hun kiezen de afgelopen periode. Nu digitaal onderwijs steeds vaker de norm is neemt ook het gebruik en de afhankelijkheid van data 'in de cloud' toe. 

In dit webinar inclusief live demo 'in 10 minuten een back-up voor jouw school' op donderdag 16 december, georganiseerd door SLBdiensten, Barracuda en Microsoft Nederland nemen experts je mee in de wereld van cloud & data-security binnen de schoolomgeving. Microsoft 365-applicaties zoals Teams, Outlook en SharePoint zijn immers niet meer weg te denken bij onze werkzaamheden. Het is daarom essentieel om een veilige back-up te maken.

In dit webinar krijgen deelnemers advies en praktijkervaringen over het belang van een veilige back-up van data en applicaties in de onderwijscloud. Je leert hoe je de moderne ransomware aanval af kunt slaan en hoe je de risico's van (externe) applicaties beperkt. Tijdens een live demo ontdek je hoe je in slechts 10 minuten de cloud back-up van jouw school in orde maakt!

Programma webinar donderdag 16 december:

  • 15:00 - 15:05 Opening door Charles Stork (SLB)
  • 15:05 - 15:25 De Microsoft 365 educatie-cloud door Jeroen Jansen (Adoptie, Trends & Security / Compliance)
  • 15:25 - 15:45 De Backup die deze verdient inclusief demo en let op je applicatiebeveiliging door Alain Luxembourg (Barracuda)
  • 15:45 Q&A 

Aanmelden: 

Wil je aan de slag met een veilige onderwijsomgeving voor jouw school?
Schrijf je dan nu in voor dit webinar middels het formulier op deze pagina. Je ontvangt dan een link naar het live-event in Teams via de mail (check ook de SPAM folder).