Schrijf je nu in en ontdek Microsoft Azure voor jouw onderwijsinstelling!

Ontdek waarom al meer dan tweehonderd onderwijsinstellingen kiezen voor een migratie naar de cloud. SLBdiensten en Microsoft Nederland kijken samen met de deelnemers aan dit webinar naar de 'Azure Basics'. Wat weet jij van Azure en wat kun je als IT'er met Azure binnen de eigen organisatie? Hoe komen voordelen als kostenbesparing en continuïteit van bedrijfsvoering ook voor jou binnen handbereik?

Voor wie: 
Dit webinar is speciaal voor IT-beslissers in het VO en MBO en is ideaal wanneer je met jouw instelling de eerste stap(pen) wil zetten in het werken vanuit de cloud. 

Praktische informatie:
- Wanneer: donderdag 2 juni van 14:00 - 15:00
- Format: webinar in de Microsoft Studio (deelnemers ontvangen een link met toegang tot de live-stream).

Gastsprekers:
Martijn Frank (Breens Network)
Julian Kreuk (Microsoft Nederland)
Koen Wouters (Coördinator ICT bij Libréon)

Inhoud webinar: 
Wat zijn de voordelen van Microsoft Azure voor een onderwijsinstelling? Op deze- en overige vragen- krijg je tijdens dit webinar antwoord. De laagdrempelige opzet en ruimte voor vragen maakt het toegankelijk, maar naast de Azure Basics is er ook ruimte voor verdieping. Dit is de eerste uit de reeks die SLBdiensten samen met Microsoft Nederland organiseert.

      AZURE BASICS

  • Welke redenen / scenario’s zijn er om met Azure aan de slag te gaan?
  • Wat is Azure eigenlijk? 

    USE CASES/IN DE PRAKTIJK
  • Koen Wouters van onderwijsinstelling Libreon vertelt over datacenter (migratie) en de strategische keuze die de organisatie heeft gemaakt voor het werken met Azure. 

    STAPPENPLAN AZURE IN HET ONDERWIJS
  • Hoe zet je de volgende stap met Azure voor jouw onderwijsinstelling?
  • Belang van de juiste partner die onderwijs en ICT weet te verbinden

Dit webinar duurt 45 min en is inclusief Q&A na afloop. Schrijf je nu in via het formulier op deze pagina en je ontvangt jouw uitnodiging direct! 

header_webinar_microsoft_azure_growth_juni_variant1